skip to Main Content

Specialisterren

Specialisterren is de expert voor testen van software en toonaangevend op het gebied van geautomatiseerd testen. Geautomatiseerd testen is een kritische succesfactor bij de ontwikkeling van nieuwe, wendbare klantsystemen die intensief worden gebruikt. Dienstverlening aan de klant moet doorgaan zonder onderbreking. Met Specialisterren als testpartner is de hoogste kwaliteit gewaarborgd.

Kwaliteit bij digitale transformatie

Met tien jaar ervaring staat de gestructureerde testaanpak van Specialisterren borg voor uitstekende kwaliteit bij digitale transformatie. Digitale transformatie is een ingrijpend proces waarin een organisatie overgaat op een flexibel applicatielandschap voor in- en extern gebruik; zowel interne processen als klantsystemen vernieuwen. Vaak gaat het hierbij om een organisatie-innovatie van megaformaat waarbij miljoenen digitale bestanden veilig gemigreerd moeten worden. Als experts in testautomatisering zijn zij als geen ander in staat om de kwaliteit van deze fundamentele verandering optimaal te waarborgen.

Innovatie

De gehele digitale klantinteractie en klantbeleving, customer journey, vormgeven betekent ook de achterliggende, bestaande systemen innoveren. Nieuwe technologie, tools en systemen moeten naadloos aansluiten op bestaande systemen. Essentieel is dat nieuw ontwikkelde systemen worden getest en direct uitgerold. Kritische succesfactor bij deze digitale transformatie is geautomatiseerd testen. Specialisterren heeft veel ervaring met geautomatiseerd testen van flexibele online omgevingen in de sectoren finance, retail en E-health.

Testen on Demand

Met de combinatie van een testmanager on-site en on Demand testcapaciteit vanuit de testfactory levert Specialisterren een compleet scala aan diensten variërend van handmatig regressietesten tot geautomatiseerde integratie in de CI/CD omgeving van een DevOps georganiseerd team.

Social enterprise

Specialisterren geeft gezicht aan sociaal ondernemerschap in Nederland en laat zien dat je met een open blik en creatieve kijk op de wereld oplossingen kunt bieden voor maatschappelijke uitdagingen. Specialisterren is een belangrijke speler op het gebied van software testen en digitale transformatie en groeide uit tot gamechanger en society changer. Dit softwaretestbedrijf biedt mensen met een vorm van autisme hoogwaardig en duurzaam werk. Op die manier draagt Specialisterren bij aan de oplossing van de mismatch op de arbeidsmarkt.

Social impact

De meerwaarde die Specialisterren levert aan haar klanten is dat zij bijdragen aan een mooiere wereld en tegelijk een betere dienst krijgen omdat hun testers met autisme gewoon heel goed zijn in hun werk. Door diensten af te nemen bij Specialisterren sluit een klant zich aan bij een bedrijf dat aantoonbaar voldoet aan de social return norm. Op die manier vergroten klanten ook hun eigen impact en dragen zij bij aan de oplossing van maatschappelijke uitdagingen.

Social Return Certificaat

Jaarlijks deelt Specialisterren Social Return Certificaten uit aan haar klanten. Met zo’n certificaat zie je precies hoeveel mensen werken dankzij jouw inkoopbeleid.

WIL JE CONTACT MET SPECIALISTERREN FOUNDATION?  CONTACTFORMULIER